2013. aug. 21.

Szolgálati szubtérüzenet


Sziasztok!

Ahogy látom, lassacskán megérkeznek a társaság tagjai, páran már a chat-et is megtaláltátok. (Aki még nem: jobb oldalon, a kapitány és az elsőtiszt között van, és egy raktajino, vagy ebéd mellett kényelmesen lehet csevegni.)

Egy kis segítség az oldalon való tájékozódáshoz, akinek szüksége van rá:

Ahol most vagyunk, az a blog főoldala. Ezen kívül van még 2 másik oldal, felül, az oldalsávon "Oldalak" címszó alatt találhatók. Váltogatni az oldalakat egyszerűen lehet, csak rá kell kattolni a kívánt oldal nevére és megjelenik.

Az egyik oldal a cset használatához nyújt egy kis segítséget, de ha ez nem elég, kommentet is lehet írni alá és - remélhetőleg - tudunk további segítséget adni.
A cset használata egyébként végtelenül egyszerű, elrontani nem lehet.

Mivel a DS9 Promenádján minden megtalálható volt, éttermek, bárok, üzletek, szabóság, stb., így ezt a nevet adtam annak az oldalnak, ahová ti ötletelhettek, legyen az a bloggal kapcsolatos javaslat, vagy akár kép, videó, cikk, bármi, amiről úgy gondoljátok, érdemes megosztani a többiekkel. Így gyakorlatilag a blogon belül csinálhattok egy másik blogot a saját szátok íze szerint.
Sajnos, itt kommentben képet, videót nem lehet megjeleníteni, csak linket tudtok berakni, de remélem, ez nem lesz túlságosan zavaró.

Kommenteléskor, ha reagáltok más kommentjére, érdemes a "Válasz" gombot használni, akkor nem lesz kavarodás.

A blog külseje még nem teljesen kész, ezt most csak úgy összedobtam, hogy legyen hová jönnünk, meg azért ki is nézzen valahogy, menet közben még épülni és szépülni fog.

Ennyi jutott most az eszembe hirtelen.

Érezzétek magatokat jól, üdv a DS9 fedélzetén!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése